طعم تند لادن

طعم تند لادن

"یادداشت های لادن" بخشی از تجربیات و تفکرات نویسنده ست.
از اینکه مطالب این وبلاگ را بدون اجازه کپی نمیکنید سپاسگزارم.

+ برخی از مطالب قدیمی که مناسب زمان خاصی بوده، به خاطره ها پیوسته.

یادداشت 161، لادن

سه شنبه, ۷ دی ۱۳۹۵، ۱۱:۳۲ ب.ظ
میگم: اگه اینجام هفته ای یه تئاتر اجرا میشد میومدی بریم؟ نگو نه حالا که نیست بذار حداقل دلم خوش باشه...

عاشق این گلدون سفالی رنگی رنگیام، چقدر خوبه به جای گلدون سفالی قدیمیا این مدلای جدید رنگی اومده. تصمیم دارم بذر لادن بگیرم تو گلدون بکارم، احتمالا باید صبر کنم دی ماه بگذره و زمستون کوتاهمون تموم بشه.

گفته بودم طعم گلبرگ های لادن چیزی شبیه طعم فلفله، بیخود نیست اسم وبلاگم طعم تند لادنه.


+ خاطره شد...

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۵/۱۰/۰۷
لادن --

نظرات  (۲)

۰۸ دی ۹۵ ، ۰۰:۰۵ رحیم فلاحتی
آمپول رو مزمزه کردیم اما طعم تند لادن رو نه ! آخرین باری که فلفل رو زبونم ریختن هم یادم نمی یاد :)))
پاسخ:
فلفل سبز، اون نمونه ش که خیلی هم تند نیست 
شما که سخنان نیکو به زبان میارید، فلفل چرا

تو بعضی از موارد به طور کلی باهاتون مخالفم.

تحمل کردن خوبه اما تا کجا و تا کی!؟

 آقای سازمند تو باغچه ی جلوی مغازه ش گل لادن میکاره.این بار که کاشت ،نباید یادم بره! 

باید امتحان کنم!

پاسخ:
خب نظرات متفاوته
یه بار بدون بی حسی دندونمو عصب کشی کردن، خود دکتر تعجب کرد من فقط ریز ریز اشک میریختم. داد و هوار خیلی وقتا جواب نمیده باید به موقع حواست جمع باشه وگرنه درد که سر جاشه و باید فکر چاره بود.

حتما اجازه بگیرید برای گل چیدن، یه وقت بهتون نخندن گلبرگ مزه مزه میکنید :))) شنیدم از برگ لادن برای سالاد میشه استفاده کرد من تابحال اینکارو نکردم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی